Reaksjoner om Jasmijn

ENTUSIASTISK REAKSJONER OM BOKA DET HEMMELIGHETSFULLE ARMBÅNDET

Dette var ei bok med flotte bilder som passa til fortellinga. Her var det fine, artige beskrivelsar av både folk, dyr og natur. Det at eg kunne kjenne igjen nokre av plassane du beskriv, gjer det ekstra kjekt for meg å lese. Fortellinga var både morsom og  spennande, gleder meg til fortsettelsen. Anne Berit.

Gratulerer til José med den spennande boka om ‘Det hemmelighetsfulle armbåndet!’ Den les vi i om kveldane når barna skal legge seg. Ruth.

Veldig kjekk og spennande barnebok; annbefalast! Inger Anne.

Jeg har lest boka. Spesiell er beskrivelsen av miljøet, naturen og været i ei barnebok. Også de beskrevne tankene/opplevelsene til Jasmijn. Kjekt. Mor Stikkøye gjør at fortellingen er spennende. Et ekstra tillegg er selvfølgelig de selvlagde illustrasjonene av José. Jeg vil vite hvordan fortellingen om Jasmijn og Oda slutter! Anja.

Jeg har lest boka di. Kjekk fortelling og jeg er spent på bind 2. Gerrit.

Jeg har hatt glede av å lese boka di, ‘Det hemmelighetsfulle armbåndet’. Den er skrevet på en gøy, fin og spennende måte; du blir dratt inn i boka, og vil vite hva som skjer videre. Illustrasjonene passer veldig bra til teksten! Jeg ser fram til neste bind. Bernard.

Søskenbarnet mitt på 11 år syntes at boka er veldig bra, og vil gjerne lese videre. Han lurer på når fortsettelsen kommer ut. Ballinda.

Jeg har sittet ute i hagen og lest boka di. Når kommer bind 2? Jeg kan ikke vente! Rensy.

Jeg har lest boka di. Spennende! Jeg er veldig nysgjerrig om Oda finner faren sin i bind 2. Ellen.

Jeg har lest boka og syns at fortellingen er fin. Den er helt sikker spennende for barn. Jeg er spent på fortsettelsen. Det er også veldig fint å lese om hvordan du beskriver Norge. Mien.

Jeg syntes at første bind er kjempespennende, kjekt og godt skrevet. Jeg er spent på bind 2 av boka. Henriëtte.

Ei spennende barnebok. Til og med jeg leste ferdig boka med en gang, og lurer på hvordan fortellingen vil utvikle seg. Jet.

Veldig kjekk barnebok med fine illustrasjoner. Etter å ha lest bind 1, ser jeg fram til bind 2. Fortellingen er både spennende og morsom! Gerda.

Boka di ser bra ut. Jeg har også sett på tegningene, og de er veldig fint laga. Miriam.

Boka di var veldig kjekk å lese, José. Når eit kapittel var ferdig, hadde eg lyst til å lese neste kapittel. Det betyr at det var driv i handlinga/teksten. Eg måtte vite korleis det gjekk vidare med Jasmijn. Spennande med handa og armbåndet. Kva er no det? Ei spenning som held fast på lesaren. Eg syns du hadde veldig godt språk! Forstår ikkje kvar du henter det ifrå… Gode setningar. Bra med repetisjonar på at det f.eks var mega mega skummelt. Mange veldig gode beskrivelsar av norske ting og norske forhold. Eg vil tru at dette er ei fin bok som mange kan kjenne seg igjen i. Mvh, Solrun.

- Deel deze info - Del denne informasjonen -

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.