NIEUWS

Hoera! Op 10 juli 2023 is deel 3 en het slot van de Jasmijn-serie uitgekomen. Lees in het súperspannende boek ‘Het Trollengrotmysterie’ hoe het verhaal over Jasmijn en Oda afloopt. Dubbel zo dik, dus extra veel leesplezier!

Meer nieuws … ‘Het Trollengrotmysterie’ wordt óók vertaald in het Noors!


Eindelijk is het zover! ‘Juf Ormhilds giftige toverogen’ is in het Noors vertaald en heet: ‘Frøken Ormhilds giftige hekseøyne’. De zoektocht naar Oda’s vader gaat verder … Wat is toch de rol van die enge Hand? Hoe beleeft Jasmijn haar allereerste kerstfeest op de school in Noorwegen? Nieuwsgierig geworden? Je kunt het lezen in het spannende vervolg op ‘Het geheim van de armband’.


Meer weetjes …

‘Frøken Ormhilds giftige hekseøyne’, is een boek met harde kaft. De digitaal getekende cover ziet er anders uit dan de Nederlandse uitgave van deel 2.

De cover van het tweede druk van ‘Det hemmelighetsfulle armbåndet’ blijft hetzelfde als de eerste druk. Maar … de voorkant van de tweede druk is nú digitaal getekend en het is een boek met harde kaft. En dat is voor het eerst bij Jasmijn-Kinderboeken!

Beurzen

In de maand november staan er drie beurzen op de agenda van Jasmijn-Kinderboeken. José zal daar dan aanwezig zijn met een boekstand. Alle kinderboeken – ook de Nederlandse uitgaven – zijn te koop.

Deel 3

De illustraties en de cover van deel 3 uit de kinderboekenserie van Jasmijn zijn digitaal gemaakt. De tekeningen zijn bijna klaar, net als het verhaal! Boek 3 is superspannend! Vragen worden beantwoord. Het geheim van de armband komt eindelijk aan het licht. En Jasmijn ontrafelt het mysterie rond de Hand!

Psst! Boek 3 (uitgave M.BOOX) komt uit in juli 2023!   

november 2021

Jasmijn-Kinderboeken stond zaterdag 20 en zondag 21 november op SandeMessa 2021!


José op SandeMessa 2021
De gepresenteerde boeken

SandeMessa is een plaatselijke kerstmarkt. Elkaar ontmoeten en kerstinkopen doen gaan hand in hand. José van der Heijden-Kamperdijk stond voor het eerst met een eigen boekenstand op de beurs. Het was zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.


12 juli 2021

Geen boekpresentatie dit keer. Maar wel een heel bijzondere en onverwachtse verassing…

Thérèse Major van uitgeverij M.BOOX schonk José een met de hand ingebonden hardcoverboek van ‘Juf Ormhilds giftige toverogen’. Het prachtexemplaar is ingebonden door Thérèses echtgenoot Jaap. Uiteraard verdient the special edition een ereplekje in de boekenkast!

Pssst… Deel 2 van het geheim van de armband wordt óók in het Noors vertaald!

Het geheim van de Armband – Noorse uitgave

Het is zover. Deel 1 van het geheim van de armband is vertaald in het Noors en heet: ‘Det hemmelighetsfulle armbåndet‘. Het boek komt in november 2020 uit en is verkrijgbaar bij JosEventyrbooks.


Feest bij Jasmijn! Op 19 april 2019 was de eerste boekpresentatie! José en haar familie reisden hiervoor speciaal van Noorwegen naar Nederland.

De boekpresentatie vond plaats bij Atelier MTW; José werkte er 10 jaar. Het was vooral een gezellig weerzien van oud-collega’s, familie, vrienden en bekenden. Ook Thérèse Major van uitgeverij M.BOOX was aanwezig.

José’s dochter en een vriendin, gaven de boekpresentatie iets extra’s.

De twee meiden bakten namelijk een typisch Noorse lekkernij; sveler!

En niet zonder reden… Jasmijn eet sveler in Het geheim van de armband.

De directeur van Atelier MTW, Ieme Boomsma, heette iedereen welkom. Thérèse Major sprak namens M.BOOX over Het geheim van de armband. José las voor uit eigen werk. Het eerste exemplaar overhandigde ze aan haar dochter. Hierna startte de verkoop en het signeren van de boeken.  

De boekpresentatie was een succes! De eerste druk van Het geheim van de armband was dezelfde avond uitverkocht. En inmiddels is de tweede druk alweer verschenen!

In de maand juni exposeerde José bij het plaatselijke verzorgingstehuis, Øya, Sandetun. Ze kreeg de uitnodiging naar aanleiding van het boek.

Er zijn plannen om Het geheim van de armband uit te brengen in het Noors. Er is al contact gelegd met een vertaalster. Verder is er momenteel nog niets bekend. Meer informatie volgt in het najaar…

Op 5 oktober 2019 tijdens de Kinderboekenweek, stond er een radio interview op de agenda. Dit was bij de radiozender LEO Middelsé in het radioprogramma Spotlight. 

Hier kan je het gesprek tussen José en de DJ’s Gosse van der Kamp en Daniël Jansen terug beluisteren.


- Deel deze info - Del denne informasjonen -

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.