NIEUWS

Feest bij Jasmijn! Op 19 april 2019 was de eerste boekpresentatie! José en haar familie reisden hiervoor speciaal van Noorwegen naar Nederland.

De boekpresentatie vond plaats bij Atelier MTW; José werkte er 10 jaar. Het was vooral een gezellig weerzien van oud-collega’s, familie, vrienden en bekenden. Ook Thérèse Major van uitgeverij M.BOOX was aanwezig.

José’s dochter en een vriendin, gaven de boekpresentatie iets extra’s.

De twee meiden bakten namelijk een typisch Noorse lekkernij; sveler!

En niet zonder reden… Jasmijn eet sveler in Het geheim van de armband.

De directeur van Atelier MTW, Ieme Boomsma, heette iedereen welkom. Thérèse Major sprak namens M.BOOX over Het geheim van de armband. José las voor uit eigen werk. Het eerste exemplaar overhandigde ze aan haar dochter. Hierna startte de verkoop en het signeren van de boeken.  

De boekpresentatie was een succes! De eerste druk van Het geheim van de armband was dezelfde avond uitverkocht. En inmiddels is de tweede druk alweer verschenen!

In de maand juni exposeerde José bij het plaatselijke verzorgingstehuis, Øya, Sandetun. Ze kreeg de uitnodiging naar aanleiding van het boek.

Er zijn plannen om Het geheim van de armband uit te brengen in het Noors. Er is al contact gelegd met een vertaalster. Verder is er momenteel nog niets bekend. Meer informatie volgt in het najaar…

Op 5 oktober 2019 tijdens de Kinderboekenweek, stond er een radio interview op de agenda. Dit was bij de radiozender LEO Middelsé in het radioprogramma Spotlight. 

Hier kan je het gesprek tussen José en de DJ’s Gosse van der Kamp en Daniël Jansen terug beluisteren.


- Deel deze info -

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.