Reacties op Jasmijn

Ben benieuwd naar deel 3. Je mag met recht trots zijn. De Hand is mysterieus en de juf met haar oranje brillenglazen uit Juf Ormhilds giftige toverogen is lekker spannend! Ellen.

‘Juf Ormhilds giftige toverogen’, is een heerlijk verhaal. Ik kan hem bijna niet wegleggen om te gaan slapen. Mooi avontuur en goed hoe je aan het einde weer de spanning erin houdt. Ik vond de tekeningen hartstikke mooi, net als in deel 1. Henriëtte.

Ik heb (ben zelf 60 dus niet helemaal in de leeftijdscategorie) erg genoten van ‘Het geheim van de armband’. Het was voor mij een in één adem uitleesboek. ‘Juf Ormhilds giftige toverogen’ is een heerlijk vervolg op ‘Het geheim van de armband’. Ook dit deel heb ik in één adem uitgelezen. Kan niet wachten op deel drie. Ballinda.

Ik heb ‘Het geheim van de armband’ gelezen en ‘Juf Ormhilds giftige toverogen’. Beiden waren erg leuk en vooral spannend. Ik vond het verhaal over hoe het was om te verhuizen naar Noorwegen leuk. Mijn oma komt uit Noorwegen en wij gaan er vaak heen voor de vakanties. Ik vind ook ‘svele’ heel lekker, maar niet de bruine kaas! Nu ben ik benieuwd naar het volgende boek en hoe het gaat met de Hand. Groeten van Eva 9 jaar.

Het is een boek met leuke tekeningen die goed bij het verhaal passen. De beschrijvingen van, zowel de mensen, dieren en de natuur, zijn mooi, leuk. Het feit dat ik enkele van de plaatsen die je beschrijft herken, maakt het voor mij extra prettig leesbaar. Het verhaal is grappig en spannend, ik zie uit naar het vervolg. Anne Berit.

Geweldig leuk en spannend kinderboek: aanrader! Inger Anne.

Felicitaties aan José met het spannende boek over ‘Het geheim van de armband’. We lezen er ’s avonds in wanneer de kinderen naar bed toe gaan. Ruth.

Je boek was erg leuk om te lezen, José. Zodra een hoofdstuk uit was, had ik zin om het volgende  hoofdstuk te lezen. Er zit vaart in het verhaal. Ik moest weten hoe het verder ging met Jasmijn. Spannend, dat met de Hand en de armband. Wat is het toch? Door deze vraag blijft de lezer geboeid. Ik vind dat je taalgebruik erg goed is. Ik begrijp niet waar je het vandaan haalt… Goede zinnen. Herhalingen, zoals plus plus eng, vond ik goed. Vele goede beschrijvingen van Noorse dingen, zoals: het weer, de natuur en de omgeving. Ik geloof dat dit een mooi boek is waar velen zich in kunnen herkennen. Groetjes, Solrun.

Boek gelezen. Bijzonder is het omschrijven van de omgeving, natuur en het weer in een kinderboek. Ook de omschreven gedachten/belevingen van Jasmijn, leuk. Verhaallijn is op een gegeven moment spannend in verband met Ma Prikoog. Extra toevoeging is natuurlijk de  zelfgemaakte illustraties van José. Ik wil weten hoe het verhaal afloopt met Jasmijn en Oda! – Anja.

Ik heb genoten van het door jou geschreven boek het geheim van de armband. Het is leuk, mooi en pakkend/spannend geschreven; je zit direct in het verhaal en bent steeds benieuwd hoe het verder gaat. De illustraties passen ook prima! Ik kijk uit naar het volgende deel. – Bernard.

Ik heb je boek gelezen. Leuk verhaal en ben benieuwd naar het tweede deel. – Gerrit.

Mijn neefje van 11 jaar vond het boek echt heel mooi en wil graag verder lezen. Hij vraagt wanneer het vervolg uitkomt. – Ballinda.

Heb lekker buiten zitten lezen in jou boek. Wanneer komt het tweede deel? Ik kan niet wachten! – Rensy.

Ik heb je boek uitgelezen. Spannend en ben nu al nieuwsgierig naar deel 2 of Jasmijn de vader van Oda vindt. – Ellen.

Ik heb je boek gelezen en vind het een mooi verhaal. Nog best spannend ook, zeker voor kinderen. Ben zelfs benieuwd naar het vervolg. Ook hoe je Noorwegen beschrijft is mooi om te lezen. – Mien.

Ik vond het eerste deel superspannend en leuk, vlot geschreven. Ik ben benieuwd naar deel 2 van je boek. – Henriëtte.

Een spannend kinderboek. Zelfs ik heb hem in één keer uitgelezen en vraag me af hoe het verder verloopt. – Jet.

Erg leuk kinderboek met mooie illustraties. Nu ik deel 1 uit heb kijk ik al uit naar deel 2. Spannend verhaal maar soms ook grappig. – Gerda.

Het boek ziet er mooi uit. Ik heb de tekeningen ook bekeken, die heb je echt mooi gemaakt. – Miriam.

- Deel deze info - Del denne informasjonen -

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.