Reacties op Jasmijn

Boek gelezen. Bijzonder is het omschrijven van de omgeving, natuur en het weer in een kinderboek. Ook de omschreven gedachten/belevingen van Jasmijn, leuk. Verhaallijn is op een gegeven moment spannend in verband met Ma Prikoog. Extra toevoeging is natuurlijk de  zelfgemaakte illustraties van José. Ik wil weten hoe het verhaal afloopt met Jasmijn en Oda! – Anja.

Ik heb genoten van het door jou geschreven boek het geheim van de armband. Het is leuk, mooi en pakkend/spannend geschreven; je zit direct in het verhaal en bent steeds benieuwd hoe het verder gaat. De illustraties passen ook prima! Ik kijk uit naar het volgende deel. – Bernard.

Ik heb je boek gelezen. Leuk verhaal en ben benieuwd naar het tweede deel. – Gerrit.

Mijn neefje van 11 jaar vond het boek echt heel mooi en wil graag verder lezen. Hij vraagt wanneer het vervolg uitkomt. – Ballinda.

Heb lekker buiten zitten lezen in jou boek. Wanneer komt het tweede deel? Ik kan niet wachten! – Rensy.

Ik heb je boek uitgelezen. Spannend en ben nu al nieuwsgierig naar deel 2 of Jasmijn de vader van Oda vindt. – Ellen.

Ik heb je boek gelezen en vind het een mooi verhaal. Nog best spannend ook, zeker voor kinderen. Ben zelfs benieuwd naar het vervolg. Ook hoe je Noorwegen beschrijft is mooi om te lezen. – Mien.

Ik vond het eerste deel superspannend en leuk, vlot geschreven. Ik ben benieuwd naar deel 2 van je boek. – Henriëtte.

Een spannend kinderboek. Zelfs ik heb hem in één keer uitgelezen en vraag me af hoe het verder verloopt. – Jet.

Erg leuk kinderboek met mooie illustraties. Nu ik deel 1 uit heb kijk ik al uit naar deel 2. Spannend verhaal maar soms ook grappig. – Gerda.

Het boek ziet er mooi uit. Ik heb de tekeningen ook bekeken, die heb je echt mooi gemaakt. – Miriam.

- Deel deze info -

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.